Min bok

Boksläpp

MIN BOK

Boken heter just ”MIN BOK” som jag vill ska inspirera dig till insikter och reflektioner för att stärka din självkänsla och självkännedom.

Bokens 15 kapitel bygger på ett individuellt coachsamtal till dig själv och leder dig genom övningar och verktyg.  Boken baseras på fakta, kunskap och inspiration samt syftar till skrivmöjligheter.

Att lära känna dig själv är den viktigaste investeringen du gör, för just dig. Mitt i livet. Här och nu. Boken kräver sin stund i soffan, eller en annan mysig plats, där du finner ro för reflektion och eftertanke.

Önskar du ge bort lite kärleksfull tid till dig själv eller någon annan du tycker om? Önskar du som företag köpa böcker till medarbetarna, vänligen kontakt mig via mail eller telefon så hjälper jag dig!

Livet är värt att levas <3

Referens:
”Så otroligt bra bok och fint skriven där författaren förmedlar sina tankar och erfarenheter på ett levande sätt. Den är lättläst och varje ord och sammanhang kan enkelt reflekteras till sitt egna liv. Kan varmt rekommenderas”.

Maria Ledin

”Jag har bläddrat igenom högar med böcker av denna typen och ärligt talat – den här är spot on! Perfekt för dig som vill lära känna dig själv lite mer. Det blir en inre dialog med dig själv som kan vara starten till något nytt. Linda är en oerhört sympatisk och lyhörd människa som med massor av kärlek, erfarenhet och omsorg har satt ihop denna bok. Om du inte redan har den, skaffa den”!

David Roufpanah – föreläsare och fotbollstränare

En kommentar till “Min bok”

  1. Hej. Vi är ett gäng på jobbet som är intresserad av din bok och är sugen på att beställa.
    Hur mycket kostar den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *