Aktuellt

DIN stund 

DIN stund baseras på yogainspirerande rörelser och andningsövningar som kan leda till reducering av stress och inre oro. Vi behöver alla en stund som ett steg till ett starkare välmående. Den här stunden kan vara just ditt steg. Din stund 🙏

Passet är ca 45 minuter och sker via Zoom. Du behöver en rofylld plats där du trivs. Jag leder dig under passet.

Du anmäler dig genom att maila mig på utveckling@insightbyyou.se

Hoppas vi ses digitalt ❤️

Min Bok

I mitten av augusti 2018 kom min bok ut, och den heter just Min Bok, och riktar sig till dig här och nu mitt i livet. Boken baseras på att ge dig som läsare reflektioner och insikter som leder till ökad självkännedom och självkänsla. En bok till dig själv, till en vän eller till medarbetarna. Boken kommer att säljas här via mig eller närmaste bokhandel.

Hälsokontroll

Hur mår medarbetarna? På riktigt, alltså!IMG_4543

I en individuell hälsokontroll ingår;
– Hälsotest (dokument baserat på kost, stress, fysisk aktivitet och sömn)
– Cooper konditionstest (löpning utomhus)
– En timmes coachsamtal (helhetshälsan inkl livshjulet)
– En sammanställning av företagets nuvarande personalhälsa (dokumentation som en del av den psykosociala arbetsmiljölagen)

Se till att satsa på det viktigaste du har – din personal!

Hälsoinspiratör

Nu är jag utbildad och godkänd Hälsoinspiratör genom Bergklints Education och ser fram emot mitt arbete på företag att inspirera och skapa förutsättningar till mer välmående personal och sundare livsstilar.

Jag söker dig med en tyngre ryggsäck 

Jag möter så många människor varje dag. I mitt arbete på företag, på fritiden och mitt i livet. Vi har alla något gemensamt, vi har en ryggsäck. En del tyngre och större än andra. I höst kommer jag starta min blogg där jag varje vecka vill lyfta en person. Lyfta, stärka och öppna genom att titta närmare på livet. Jag tror att ju mer vi pratar om hinder, smärta och en kris livet desto mindre blir världen. Ju mer vi delar med oss, desto större blir både vi och andra. Vi minskar ner på ensamheten och ökar förståelsen. Det sägs att ”det som inte dödar oss gör oss starkare”, stämmer det?

Är du en, eller känner du någon, jag vill komma i kontakt med så tveka inte att höra av dig till mig! Världen behöver just din historia!

 

CrossNature instruktörCrossnature_plankan

Nu är jag utbildad CrossNature instruktör vilket innebär att jag gärna tar med er ut i naturen för att tillsammans svettas, andas frisk luft och känna glädje under både kondition- och funktionella styrkeövningar blandat individuellt, i par och grupp.

Reportage

Personporträtt i NA om mina drivkrafter, min verksamhet och lite om vem jag är.

Till reportaget 

Fint reportage i Lifestyle Wellness om Hennickehammars Herrgård och deras träningshelg med mig och Annika Sjöö.

Läs reportaget

Den 24 september kunde man läsa ett reportage om mig och företaget i Filipstadstidningen.

Reportage_FT