Winter photoshoot

Aktuellt

Föreläsning & Bubbel 5 februari 2018

Ta med mamma, livskamraten, väninnorna, kollegan, svärfar eller syrran och njut av en After Work tillsammans. Som en fin julklapp kanske.

17.30 – 18.00 Ett glas bubbel och snittar på Elite Stadshotellet Eskilstuna
18.15 – 19.30 Föreläsning ”Våga vara du”
Om vem just du är och hur det påverkar din kommunikation till andra, din inre kompass, en personlig vision och om att våga lyssna mer till sig själv än att påverkas av andra. Att medvetengöra sina val för att lättare styra sin egen livsbuss och om att bestämma sig för när en dröm ska bli verklighet.

Pris 395 kr/person, dina förköpsbiljetter hämtar och betalar du i hotellreceptionen, öppet dygnet runt. Platserna är begränsade.

Elite Stadshotellet Eskilstuna 016-540 23 00

Musikhjälpen 2017

Årets tema är ”Barn är inte till salu” där alla intäkter går till att minska barns utsatthet och hjälpa dem som har räddats till ett bättre liv. Tillsammans gör vi skillnad. Mitt bidrag i år är att jag auktionerar ut en föreläsning, välkommen att buda.

Till min auktion

Hälsoinspiratör

Nu är jag utbildad och godkänd Hälsoinspiratör genom Bergklints Education och ser fram emot mitt arbete på företag att inspirera och skapa förutsättningar till mer välmående personal och sundare livsstilar.

Kampanj Boka en av mina föreläsningar så erbjuder jag en kostnadsfri livsstilsanalys hos personalen gällande kost, fysisk aktivitet, sömn och stress.

Jag söker dig med en tyngre ryggsäck 

Jag möter så många människor varje dag. I mitt arbete på företag, på fritiden och mitt i livet. Vi har alla något gemensamt, vi har en ryggsäck. En del tyngre och större än andra. I höst kommer jag starta min blogg där jag varje vecka vill lyfta en person. Lyfta, stärka och öppna genom att titta närmare på livet. Jag tror att ju mer vi pratar om hinder, smärta och en kris livet desto mindre blir världen. Ju mer vi delar med oss, desto större blir både vi och andra. Vi minskar ner på ensamheten och ökar förståelsen. Det sägs att ”det som inte dödar oss gör oss starkare”, stämmer det?

Är du en, eller känner du någon, jag vill komma i kontakt med så tveka inte att höra av dig till mig! Världen behöver just din historia!

 

CrossNature instruktörCrossnature_plankan

Nu är jag utbildad CrossNature instruktör vilket innebär att jag gärna tar med er ut i naturen för att tillsammans svettas, andas frisk luft och känna glädje under både kondition- och funktionella styrkeövningar blandat individuellt, i par och grupp.

Reportage

Personporträtt i NA om mina drivkrafter, min verksamhet och lite om vem jag är.

Till reportaget 

Fint reportage i Lifestyle Wellness om Hennickehammars Herrgård och deras träningshelg med mig och Annika Sjöö.

Läs reportaget

Den 24 september kunde man läsa ett reportage om mig och företaget i Filipstadstidningen.

Reportage_FT