Bok

Aktuellt

LokaBrunn_6majDIN dag på Loka Brunn

Välkommen till vårens ”må bra-dag” på Loka Brunn den 6 maj, där ni kommer att få ta del av föreläsningar och verktyg inom självkänsla och självkännedom, stress och mental träning. Detta blandas med god mat, träning, andningsövningar och vacker natur!

Program 6 maj
09.30 Välkommen. Samling utanför receptionen för att ta oss till dagens start av en lugn stund.
9.45 Yoga, stretch och tystnad i naturen med Anna Rajala
Ett lugnt pass där vi landar i kroppen och genom enkla övningar fokuserar på andning och kroppens förutsättningar för rörlighet och närvaro just i dag.
10.15 Förmiddagskaffe i salongerna
10.45 Föreläsning ”Våga Vara DU” med Linda Gustafsson
Om vem just du är och hur det påverkar din kommunikation till andra, din inre kompass, en personlig vision och om att våga lyssna mer till sig själv än att påverkas av andra. Att medvetengöra sina val för att lättare styra sin egen livsbuss och om att bestämma sig för när en dröm ska bli verklighet.
12.15 Gemensam lunchbuffé i restaurangen
13.30 Föreläsning om stress med Anna Rajala
Föreläsningen belyser vad som stressar oss, symptom på stress och effekter på kroppen vid långvarig stress. Dessutom får du konkreta verktyg som hjälper dig att skapa balans mellan stress och återhämtning och öka din livskvalitet.
14.45 Eftermiddagskaffe med smoothies och tilltugg
15.15 Workshop ”Din handlingsplan i rollen som VD i ditt eget liv” med Marlene Tivemark
I rollen som VD i ditt liv kartlägger du om vart JAG AB står idag och sätter upp mål om vart du är på väg.  
16.45 CrossNature pass i parken
Ett pass varierat med funktionell styrka och kondition som utförs individuellt, i par och grupp där vi endast arbetar med vår egen kropp eller är varandras motvikter. Träningen baseras på övningar efter egen förutsättning och passar alla.
17.30 Avslut med stretch, summering och reflektioner av dagen. Vad tar just du med dig? Vad blir ditt första steg mot ett bättre välmående?

Pris 1 595 kr
Vi har ett begränsat antal platser.

Läs mer om oss, info och program (PDF)

Välkommen med din anmälan, funderingar eller frågor till
utveckling@insightbyyou.se

Hälsoinspiratör

Nu är jag utbildad och godkänd Hälsoinspiratör genom Bergklints Education och ser fram emot mitt arbete på företag att inspirera och skapa förutsättningar till mer välmående personal och sundare livsstilar.

Jag söker dig med en tyngre ryggsäck 

Jag möter så många människor varje dag. I mitt arbete på företag, på fritiden och mitt i livet. Vi har alla något gemensamt, vi har en ryggsäck. En del tyngre och större än andra. I höst kommer jag starta min blogg där jag varje vecka vill lyfta en person. Lyfta, stärka och öppna genom att titta närmare på livet. Jag tror att ju mer vi pratar om hinder, smärta och en kris livet desto mindre blir världen. Ju mer vi delar med oss, desto större blir både vi och andra. Vi minskar ner på ensamheten och ökar förståelsen. Det sägs att ”det som inte dödar oss gör oss starkare”, stämmer det?

Är du en, eller känner du någon, jag vill komma i kontakt med så tveka inte att höra av dig till mig! Världen behöver just din historia!

 

CrossNature instruktörCrossnature_plankan

Nu är jag utbildad CrossNature instruktör vilket innebär att jag gärna tar med er ut i naturen för att tillsammans svettas, andas frisk luft och känna glädje under både kondition- och funktionella styrkeövningar blandat individuellt, i par och grupp.

Reportage

Personporträtt i NA om mina drivkrafter, min verksamhet och lite om vem jag är.

Till reportaget 

Fint reportage i Lifestyle Wellness om Hennickehammars Herrgård och deras träningshelg med mig och Annika Sjöö.

Läs reportaget

Den 24 september kunde man läsa ett reportage om mig och företaget i Filipstadstidningen.

Reportage_FT