Aktuellt

DIN DAG i Lanna – 1 februari 2020

Hälsa för mig är att få känna sig stark inifrån och ut. Att hitta sitt egna välmående, balans i livet, självkänsla och väg framåt. Men även i relation med andra.
Att ta en kaffe med sig själv ibland är ett bra sätt till starkare självkännedom – en viktig investering du gör, för just dig. Så välkommen till DIN dag, en kaffestund i vardagen som kommer att bestå av tid med dig – för dig.

09.00 Kaffe/te och smörgås

09.30 Föreläsning ”Våga Vara DU” med Linda Gustafsson
Om vem just du är och hur det påverkar din kommunikation till andra, din inre kompass, en personlig vision och om att våga lyssna mer till sig själv än att påverkas av andra. Att medvetengöra sina val för att lättare styra sin egen livsbuss och om att bestämma sig för när en dröm ska bli verklighet.

10.30 Frukt och vatten

10.45 Föreläsning ”Träning och Hälsa” med Frida Brummer
Frida är utbildad styrketräningsinstruktör, gruppträningsinstruktör, diplomerad massör, skidlärare och simlärare. Hon har en bredd när det kommer till hälsa och träning. Under föreläsningen kommer hon att bjuda på konkreta tips gällande hur kroppen agerar och responderar på träning. Hon kommer bjuda på enkla övningar som ni kommer att ha nytta av i er vardag och er träning. Hon kommer att hjälpa er att definiera er rörelseglädje och bredda begreppet träning. Är trädgårdsarbete träning och räknas verkligen promenaden på lunchen? Det kommer du att få svar på under denna föreläsning.

11.45 Egna reflektioner och summering

12.00 Avslut

Om du vill njuter du av en skön promenad i Lannas vackra omgivningar.

Lindas bok ”MIN bok” finns att köpa till ett förmånligare pris under dagen. En bok baserad på att stärka självkänslan genom att öka självkännedomen.

Plats: Lanna Lodge (mellan Örebro och Karlskoga)
Pris: 550 kr/person
Bokning: utveckling@insightbyyou.se

Välkommen, hoppas vi ses! <3

Min Bok

I mitten av augusti 2018 kom min bok ut, och den heter just Min Bok, och riktar sig till dig här och nu mitt i livet. Boken baseras på att ge dig som läsare reflektioner och insikter som leder till ökad självkännedom och självkänsla. En bok till dig själv, till en vän eller till medarbetarna. Boken kommer att säljas här via mig eller närmaste bokhandel.

Hälsokontroll

Hur mår medarbetarna? På riktigt, alltså!IMG_4543

I en individuell hälsokontroll ingår;
– Hälsotest (dokument baserat på kost, stress, fysisk aktivitet och sömn)
– Cooper konditionstest (löpning utomhus)
– En timmes coachsamtal (helhetshälsan inkl livshjulet)
– En sammanställning av företagets nuvarande personalhälsa (dokumentation som en del av den psykosociala arbetsmiljölagen)

Se till att satsa på det viktigaste du har – din personal!

Hälsoinspiratör

Nu är jag utbildad och godkänd Hälsoinspiratör genom Bergklints Education och ser fram emot mitt arbete på företag att inspirera och skapa förutsättningar till mer välmående personal och sundare livsstilar.

Jag söker dig med en tyngre ryggsäck 

Jag möter så många människor varje dag. I mitt arbete på företag, på fritiden och mitt i livet. Vi har alla något gemensamt, vi har en ryggsäck. En del tyngre och större än andra. I höst kommer jag starta min blogg där jag varje vecka vill lyfta en person. Lyfta, stärka och öppna genom att titta närmare på livet. Jag tror att ju mer vi pratar om hinder, smärta och en kris livet desto mindre blir världen. Ju mer vi delar med oss, desto större blir både vi och andra. Vi minskar ner på ensamheten och ökar förståelsen. Det sägs att ”det som inte dödar oss gör oss starkare”, stämmer det?

Är du en, eller känner du någon, jag vill komma i kontakt med så tveka inte att höra av dig till mig! Världen behöver just din historia!

 

CrossNature instruktörCrossnature_plankan

Nu är jag utbildad CrossNature instruktör vilket innebär att jag gärna tar med er ut i naturen för att tillsammans svettas, andas frisk luft och känna glädje under både kondition- och funktionella styrkeövningar blandat individuellt, i par och grupp.

Reportage

Personporträtt i NA om mina drivkrafter, min verksamhet och lite om vem jag är.

Till reportaget 

Fint reportage i Lifestyle Wellness om Hennickehammars Herrgård och deras träningshelg med mig och Annika Sjöö.

Läs reportaget

Den 24 september kunde man läsa ett reportage om mig och företaget i Filipstadstidningen.

Reportage_FT