Träning

Att träna tillsammans skapar en bra teamkänsla, glädje och energi. Att genom svett, utmaning och vilja klara prestationer som du inte trodde du besatt eller prova ett nytt roligt träningspass med koordination eller andningsteknik.
Oavsett ökar det ditt välmående både mentalt och fysiskt.

CrossNature
Jag är utbildad CrossNature instruktör och arbetar gärna med dig individuellt Crossnature_dipseller i grupp som företag eller kompisgäng. Under ett CrossNature pass är vi ute i naturen och utövar både kondition och funktionell styrka i form av individuella-, par- och gruppövningar. Passen baseras på att alla kan vara med oavsett tidigare träningserfarenhet och leder alltid till träningsvärk, gemenskap och skratt.

Läs mer om CrossNature här

Fler inspiratörer
Inspiratörer jag rekommenderar och gärna skräddarsyr träningspass, kick-offer och föreläsningar med är;

Martin Lidberg
Martin är tidigare världsmästare i brottning och arbetar idag som
föreläsare och träningsinspiratör och driver egna träningscamper både i Sverige och utomlands. Här utlovas svett, kraft och uthållighet men framförallt en massa ödmjukhet.

Anna Duberg
Anna är fysioterapeut, doktorand, föreläsare och grupptränings-
instruktör. Hon älskar dans men har även en bred bas inom yoga som hon gärna blandar med fysiska dynamiska rörelser och stilla moment och andningstekniker. Här utlovas glädje, ödmjukhet och energi.

Paula Olsson
Paula är licensierad Personlig Tränare och gruppinstruktör inom zumba och funktionell styrka. Hon älskar rytmer och rörelseglädje. Här utlovas värme och glädje.