Min bok

Boksläpp

MIN BOK

Nu kan du köpa min bok om självkännedom hos Vulkan Media, se länk nedan. Boken heter just ”MIN BOK” som jag vill ska inspirera till insikter och reflektioner samt stärka din självkänsla.

Bokens 15 kapitel baseras på fakta och kunskap som jag själv har tolkat, värderat och reflekterat över och sedan dragit mina egna slutsatser av. Den erbjuder även övningar och verktyg samt syftar till skrivmöjligheter.

Att lära känna dig själv är den viktigaste investeringen du gör, för just dig. Mitt i livet. Här och nu.

Till webbutiken hos Vulkan Media

Önskar du som företag köpa böcker till medarbetarna, vänligen kontakt mig via mail eller telefon så hjälper jag dig!

Jag hoppas såå DU kommer gilla boken! <3

Referens:
”Så otroligt bra bok och fint skriven där författaren förmedlar sina tankar och erfarenheter på ett levande sätt. Den är lättläst och varje ord och sammanhang kan enkelt reflekteras till sitt egna liv. Kan varmt rekommenderas”.

Maria Ledin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *