Min bok

Boksläpp

Julbok

Önskar du ge bort lite kärleksfull tid till någon du tycker om? MIN BOK kräver en stund i soffan, eller en annan mysig plats, där du finner ro för reflektion och eftertanke. Maila mig till utveckling@insightbyyou.se med ”Julbok” i ämnesraden, så erhåller du boken för 198 kr inkl. porto som jag bjuder på.

Livet är värt at njuta!

MIN BOK

Nu kan du köpa min bok om självkännedom hos Vulkan Media, se länk nedan. Boken heter just ”MIN BOK” som jag vill ska inspirera till insikter och reflektioner samt stärka din självkänsla.

Bokens 15 kapitel baseras på fakta och kunskap som jag själv har tolkat, värderat och reflekterat över och sedan dragit mina egna slutsatser av. Den erbjuder även övningar och verktyg samt syftar till skrivmöjligheter.

Att lära känna dig själv är den viktigaste investeringen du gör, för just dig. Mitt i livet. Här och nu.

Till webbutiken hos Vulkan Media

Önskar du som företag köpa böcker till medarbetarna, vänligen kontakt mig via mail eller telefon så hjälper jag dig!

Jag hoppas såå DU kommer gilla boken! <3

Referens:
”Så otroligt bra bok och fint skriven där författaren förmedlar sina tankar och erfarenheter på ett levande sätt. Den är lättläst och varje ord och sammanhang kan enkelt reflekteras till sitt egna liv. Kan varmt rekommenderas”.

Maria Ledin

”Jag har bläddrat igenom högar med böcker av denna typen och ärligt talat – den här är spot on! Perfekt för dig som vill lära känna dig själv lite mer. Det blir en inre dialog med dig själv som kan vara starten till något nytt. Linda är en oerhört sympatisk och lyhörd människa som med massor av kärlek, erfarenhet och omsorg har satt ihop denna bok. Om du inte redan har den, skaffa den”!

David Roufpanah – föreläsare och fotbollstränare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *