Referenser

Anna Hellström, Realgymnasiet Gävle
”Tack Linda! Föreläsningen var så uppskattat av våra elever. Efteråt när vi hade reflektion så var responsen bra och dom tyckte det hade varit en känslosam dag. Tack för att du gav oss insikt, både till oss lärare och elever”.

Sofia Hjärner, VD & Ägare Noors Slott
”På ett väldigt roligt, djupt och igenkännande sätt föreläste Linda för oss innan vi sedan avslutade med en workshop.
Glädjen, men även nyfikenheten, hos personalen efteråt var fantastisk att se och fortsättning följer med Linda, det ser vi fram emot”.

Jens Eriksson, VD Arver Lastbilar
”Det har varit fantastiskt kul att få ha dig och Paula här hos oss. Ni har gjort ett superintryck på mina medarbetare och mig! Vi är så nöjda med er insats på våra Hälsodagar. Ni överträffade våra förväntningar!

Anne-Marie Sunila, Kriminalvårdsinspektör
”Du har berikat oss, personal och intagna, med energi och positivt tänkande. Du fokuserar inte vid svårigheter utan ser möjligheter. Du har en MI-anda, är rak, tydlig på ett vänligt men bestämt sätt och väldigt lätt att samarbeta med”.

Anna-Karin Wallgren, HR Vivida Assistans
”Vi anlitade Linda för hennes föreläsning ”Relationer – hur svårt kan det vara?” och det blev precis helt rätt och mitt i prick! Hon har en fantastisk energi och medmänsklighet. Hon grep tag i oss med humor och allvar, vilket framkallade både skratt och några tårar hos oss i publiken”.

Calle Glaumann, VD Fagerudd Konferens AB
”Linda har på ett energifyllt sätt coachat och stöttat både Fagerudd och varje enskild medarbetare i vår gemensamma utveckling framåt och som resulterat i både ökad arbetsglädje och försäljning”.

Erica Alexandersson, Enhetschef Nora Vårdcentral
”Linda höll en mycket intressant och inspirerande föreläsning för oss på Nora Vårdcentral med inriktning arbetsglädje, relationer, kommunikation och samverkan. Mycket tänkvärt och uppskattat.”

Mia Spendrup, VD Loka Brunn och Grythyttans Gästgivaregård
Linda är genuint intresserad av andra människor och ser det bästa i sina medmänniskor. Hon är duktig på att ta tillvara på andras personliga motivationer och drivkrafter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *