Om mig

Linda Gustafsson
En glad, driven och varm person som älskar mötet med människan. Njuter av sommaren, att få baka, resa och ägna tid tillsammans med familjen. Mår bra av träning och att få känna doften och vyn av havet.

Utbildning
Jag har gått en internationell coachutbildning steg 1 för Skandinaviska Ledarhögskolan som samarbetar med International Coaching Community (ICC). Denna coachutbildning är kvalitetssäkrad på nivå 1 av EMCC. Jag är även diplomerad Hälsoinspiratör genom Bergklints Educatuion.

Arbetserfarenhet
Har min grund i mötesbranschen och arbetade som marknadschef på Loka Brunn under flera år. Det medför att jag har stor erfarenhet av organisationsfrågor, företagsförändringar och marknadsfrågor. De senaste åren genom mitt företag har jag bland annat varit på anstalter, Internatskola, vårdcentraler, industriföretag, förskolor och verkstad- och teknikföretag. Alla inspiration- och kunskapsberikande.

Värden
Tillit, glädje, meningsfullhet och kärlek.

Personlig vision
Att varje dag med kärlek eller respekt se varje medmänniska i ögonen och hälsa med ett leende.

Metafor
Solen. (Energi, värme och glädje samt att den belyser även där det tidigare varit skugga).

Drivkrafter
Det som driver mig är utmaningar, förändringar och utveckling. Min ambition är att se människor och företag mer välmående, energirika och kraftfulla.

Ledarskap
För mig är ledarskap ett förhållningssätt jag väljer att ha till mig själv och andra människor.